piątek, 23 stycznia 2015
zimowe pachnące pieczenie
Zdecydowanie zimą więcej piekę i gotuję. Lubię ten czas spędzony w kuchni.
Poniżej fotostory z procesu przygotowania i pieczenia bagietek przygotowanych z mąki pszennej pełnoziarnistej. A przepis na bagietki jest we wcześniejszym wpisie o tu, poczytajcie i pieczcie pyszne, chrupiące i pachnące bagietki dla siebie i swoich bliskich, pozdrawiam
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Idę piec bagietki, wyglądają smakowicie :)
OdpowiedzUsuńwspaniale, życzę smacznego
UsuńJa bez piekarnika. Ale zachwyciłam się warzywnikiem Twoim. Moje marzenie. Ale jest szansa, że się spełni na wiosnę :) Z jakich desek masz te kwatery?
OdpowiedzUsuńto deski sosnowe
UsuńA czym zabezpieczone przed pogodą? Bo chciałabym, żeby trochę te deski wytrzymały, ale też nie uśmiecha mi się ładować jakiejś chemii w nie. Z drugiej strony lepsze drewno - większy koszt, a na to też nie mogę sobie za bardzo pozwolić teraz...
Usuńnie są jakoś specjanie zabezpieczone, tylko oszlifowane i pokryte "patyną" czasu -:)
UsuńDziękuję Ci za info. Teraz już wiem, czego potrzebuję :)
Usuńupiekłam bagietki, świetny przepis - dzięki!
OdpowiedzUsuń-:)
Usuń